Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeisiin

Tiimi-työn tuntomerkkejä ovat asiantuntemus, helppous, yksilöllisyys ja kestävyys

Olemme tehneet palvelustamme sinulle vaivattoman. Suunnittelemme projektin huolellisesti asiakkaan kanssa: valitsemme yhdessä oikeat mallit, mitat, varusteet sekä värit. Lisäksi hiomme projektin aikataulun, asennuksen ja kierrätyksen sekä rahoituksen asiakkaalle sopiviksi. Tiimi-työt tehdään avaimet käteen -periaatteella.

Asiantunteva ikkunamestari tukenasi aina kun sitä tarvitset

Kun harkitset ikkuna- tai oviremonttia, asiantunteva ikkunatiimimme on käytössäsi veloituksetta. Alueesi myyntiedustaja vastaa kysymyksiisi ja valitsee juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun yhdellä kotikäynnillä. Oman edustajasi löydät täältä.

Kun hyväksyt yhdessä tehdyn remonttisuunnitelman, kotimainen asennustiimimme tarttuu toimeen. Ikkunamestarimme asentavat uudet ikkunat ja ovet jopa yhdessä päivässä. Opastamme käyttöönotossa ja varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Arjen sujuvuus alkaa helppokäyttöisistä kodinratkaisuista

Tahdomme tehdä arjestasi helppoa ja sujuvaa – siksi ikkuna- ja oviratkaisumme taipuvat toivomiisi mittoihin ja muotoihin. Ikkunat avautuvat kevyesti, mikä tekee niiden pesusta helppoa ja nopeaa. Jos tahdot sälekaihtimet, asennamme ne jo tehtaalla, jotta vältyt turhilta lisäkäsiltä.

Voit tutustua tarjoamiimme tuotteisiin ja niiden lukuisiin ominaisuuksiin tuotekohtaisilla sivuilla ikkunat ja ovet. Muistathan, että ikkunatiimimme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet, joten kysy rohkeasti apuamme.

Yksilölliset ratkaisut kestävät ajan hammasta ja kovaa käyttöä

Kaikki ikkuna- ja ovimallimme valmistetaan Suomessa, yksilöllisenä puusepäntyönä. Pitkäikäiset ja helppohoitoiset tuotteemme takaavat mielenrauhan vuodesta toiseen – siksi annamme niille jopa 25 vuoden takuun. Voit tutustua tarjoamiimme takuisiin tarkemmin täältä.

Kestävyyden lisäksi arvostamme ympäristöystävällisyyttä. Tiimi-tuotteet ovat energiatehokkaita ja asennuspalvelut siistejä. Sovittaessa kierrätämme vanhat ovet ja ikkunat puolestasi. Ostamalla Tiimi-tuotteita tuet suomalaista työtä ja säästät luontoa – tuotteet valmistetaan lähellä sinua, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.