Tiimin palvelulupaus

Uudet ikkunat ovat yksi talon eliniän tärkeimmistä hankinnoista.

Kotikäynnillä tehtävän kunto- ja tarvekartoituksen jälkeen laadimme uusien ikkunoiden ja/tai ovien asennussuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa.

Ikkunat valmistetaan puusepäntyönä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tiimi-Ikkuna suorittaa asennuksen avaimet käteen -periaatteella. Siivoamme roskat pois sekä huolehdimme siitä, että asennus vaikuttaa asiakkaamme normaaliin arkeen mahdollisimman vähän ja lyhyen ajan.

Teemme kirjalliset dokumentit, jotka toimitamme asiakkaillemme. Kirjalliset dokumentit sisältävät tarjouksen, tilausvahvistuksen tuotteista, asennuksesta ja kierrätyksestä sekä takuutodistuksen. Asennuksen jälkeen toimitamme käyttöohjeet ja toimituspöytäkirjan.

Toimitusaika ensimmäisestä katselmuksesta valmiiksi asennettuihin ikkunoihin on kohteesta riippumatta noin 6-8 viikkoa.

Asiakkaamme voi luottaa siihen, että projektin jokainen vaihe suunnitellaan asennuskohteen arvoa ja parasta ajatellen.

Tiimi-työn tuntomerkkejä ovat asiantuntemus, helppous, yksilöllisyys ja kestävyys

Olemme tehneet palvelustamme sinulle vaivattoman. Suunnittelemme projektin huolellisesti asiakkaan kanssa: valitsemme yhdessä oikeat mallit, mitat, varusteet sekä värit. Lisäksi hiomme projektin aikataulun, asennuksen ja kierrätyksen sekä rahoituksen asiakkaalle sopiviksi. Tiimi-työt tehdään avaimet käteen -periaatteella.

Olemme tukenasi aina kun tarvitset

Kun harkitset ikkuna- tai oviremonttia, asiantunteva ikkunatiimimme on käytössäsi veloituksetta. Alueesi myyntiedustaja vastaa kysymyksiisi ja valitsee juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun yhdellä kotikäynnillä. Oman edustajasi löydät täältä.

Kun hyväksyt yhdessä tehdyn remonttisuunnitelman, kotimainen asennustiimimme tarttuu toimeen. Asentajamme asentavat uudet ikkunat ja ovet jopa yhdessä päivässä. Opastamme käyttöönotossa ja varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Arjen sujuvuus alkaa helppokäyttöisistä ratkaisuista

Tahdomme tehdä arjestasi helppoa ja sujuvaa. Siksi ikkuna- ja oviratkaisumme taipuvat toivomiisi mittoihin ja muotoihin. Ikkunat avautuvat kevyesti, mikä tekee niiden pesusta helppoa ja nopeaa. Jos tahdot sälekaihtimet, asennamme ne jo tehtaalla, jotta vältyt turhilta lisäkäsiltä.

Voit tutustua tarjoamiimme tuotteisiin ja niiden lukuisiin ominaisuuksiin tuotekohtaisilla sivuilla ikkunat ja ovet. Muistathan, että ikkunatiimimme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet, joten kysy rohkeasti apuamme.

Yksilölliset ratkaisut kestävät ajan hammasta

Kaikki ikkuna- ja ovimallimme valmistetaan Suomessa puusepäntyönä. Pitkäikäiset ja helppohoitoiset tuotteemme takaavat mielenrauhan vuodesta toiseen. Siksi annamme niille 25 vuoden takuun. Voit tutustua tarjoamiimme takuisiin tarkemmin täältä.

Kestävyyden lisäksi arvostamme ympäristöystävällisyyttä. Tiimi-tuotteet ovat energiatehokkaita ja asennuspalvelut siistejä. Kierrätämme vanhat ovet ja ikkunat puolestasi, jos niin sovitaan. Ostamalla Tiimi-tuotteita tuet suomalaista työtä ja säästät luontoa – tuotteet valmistetaan lähellä sinua kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.