Usein kysyttyä oviremontista

Mitä tarkoittaa lämpöovi tai turvasaranat?

Rakenneleikkauskuvasta näet, kuinka hyvin Tiimin lämpöeristetty ovi on tehty ja samalla rakenteeltaan hyvin luja. Vertaa Tiimin rakennetta muihin ovituotteisiin.
Turvasaranat ovat nerokas oivallus, joka estää voroja tunkeutumasta asuntoon luvatta esim nostamalla oven paikoiltaan.

Mikä suoranapysymistakuu?

Tiimi-oven rakenne estää sen taipumisen esim. sään vaikutuksesta vuosien mittaan. Aluksi kaikki ovet ovat ovat suoria, mutta kova käyttö voi näkyä oven kieroutumisena, joka taas tuo epätoivottua vetoa ja oven käyttöön löysyyttä tai harmittavaa kangertelua. Siksi Tiimi-ovissa on suoranapysymistakuu

Saammeko etua, jos taloyhtiömme päättää uusia kaikki ulko-ovet kerralla Tiimiin?

Tottakai useitten ovien samanaikainen vaihtaminen on järkevää. Siinä syntyy säästöä, työ käy nopeasti ja häiriö asukkaille jää minimaaliseksi. 

Paljonko oviremontin hinta on?

Oviremontin hinta lasketaan tapauskohtaisesti maksuttomalla arviokäynnillämme. Ota yhteyttä oman alueesi edustajaan.

Entäpä tarjoatteko oviremonttiin rahoitusta?

Kyllä, joustavaa Tiimi-rahoitusta oviremonttiin voi hakea suoraan tältä sivustolta. Moni lähtee asiassa liikkeelle katsomalla ensin laskuristamme, millaisella kuukausierällä oviremontti toteutuisi.
Remontin maksaminen pieninä kuukausierinä jouduttaa usein päätöstä, ja asukkaat pääsevät nauttimaan uusien ovien eduista ilman suuria kertaluonteisia maksuja. Rahoituksen voi myös halutessaan lopettaa maksamalla loppusumman pois.

Saako oviremontista asennustyön osuudesta kotitalousvähennystä?

Kyllä, kun asennustyön tekee rekisteröity työnantaja kuten Tiimi-Ikkunat Oy ja tilaajana on henkilö. Kotitalousvähennystä saa 2400 e/hlö  eli pariskunta saa siis 4800e / hlö /vuosi. Kotitalousvähennystä saa myös vapaa-ajan asunnon kohentamiseen, ja esimerkiksi omien vanhempiensa asunnon kohentamiseen. On hieno ele hankkia esim. vanhemmilleen uusi turvallinen lämpöovi.

Onko Tiimi-ovi suomalaista puusepäntyötä?

Kyllä, suomalaista puusepäntyötä parhaimmillaan. Tiimi-ovet valmistaa kotimainen tunnettu sopimusvalmistajamme.