Oviremontti – usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittavat lämpöovi tai turvasaranat?

Rakenneleikkauskuvasta näet, kuinka Tiimin lämpöeristetty ovi on tehty. Lämpöovi ehkäisee vedon syntymistä ja pitää kylmän ilman ulkona. Turvasaranat varmistavat, että ovi pitää asiattomat vieraat kiinteistön ulkopuolella, vaikka ovi esimerkiksi onnistuttaisiin nostamaan paikoiltaan.

Mikä on suoranapysymistakuu?

Ovet ovat jatkuvassa käytössä ja lisäksi sää vaikuttaa ulko-ovien rakenteisiin. Muun muassa näistä syistä johtuen oven rakenteilla on taipumus kieroutua ja taipua vuosien kuluessa. Tiimi-oven rakenne estää oven taipumisen.

Paljon oviremontti maksaa?

Oviremontin hinta lasketaan tapauskohtaisesti maksuttomalla arviokäynnillämme, jonka tulee tekemään oman alueesi Tiimi-edustaja.

Tarjoaako Tiimi rahoitusta oviremonttiin?

Voit hakea joustavaa Tiimi-rahoitusta tästä: aktiivinen osoite tähän. Voit katsoa laskuristamme, millaisella kuukausierällä remonttisi olisi toteutettavissa.

Saako oviremontin asennustyön osuudesta kotitalousvähennystä?

Kun remontin tilaajana on yksityishenkilö, kotitalousvähennystä on mahdollista saada 2400 euroa per henkilö ja pariskuntana 4800 euroa. Kotitalousvähennystä myönnetään myös vapaa-ajan asunnon ja omien vanhempien asunnon kohentamiseen.

Onko Tiimi-ovi suomalaista tekoa?

Tiimi-ovet ovat suomalaista puusepäntyötä parhaimmillaan.