Ovet kotisi suojaksi Tiimiltä

Tiimin ovet valmistetaan puusepäntyönä lähellä sinua. Ne kuuluvat markkinoiden laadukkaimpiin ja ne räätälöidään vastaamaan kohteen mittoja, tyyliä sekä sinun toiveitasi.

Lataa ovimallisto [pdf]

Laajasta mallistosta löydät ovet kaikkiin tarpeisiin

Suunnittelit sitten koko talon saneerausta, pelkkää oviremonttia tai pientä uudistusta, mallistostamme löytyy tarpeitasi vastaava ovi. Toimitamme ovet myös terassille, parvekkeelle sekä varastoihin. Uutta ilmettä saat myös näppärillä levikkeillä, jotka kuuluvat Tiimin valikoimaan.

Arvostatko lujaa laatua?

Tiimi-ovet kuuluvat markkinoiden laadukkaimpiin. Tämä varmistaa onnistuneen oviremontin. Lujaksi rakennetut ovet eivät taivu käytössä, vaan tekevät kodistasi turvallisen vuosiksi eteenpäin.

Tiimi-ovi auttaa säästämään energiaa

Lämpö ei karkaa tarkkaan mitoitetuista Tiimi-ovista. Valitsemalla Tiimi-ovet säästät energiaa. Tiimi-ovi on oikea valinta myös ympäristön ja mielenrauhan kannalta. Huomaat heti Tiimi-oven avatessasi, että se suojaa kotiasi kuin kassakaappia.

Tiimi-ovien takuu on jopa 15 vuotta.

Tiimi-ovien suoranapysymystakuu on 15 vuotta ja asennustakuu kaksi vuotta. Ovien asennuksen virhevastuu on 10 vuotta.

Sekä ovien että ikkunoiden asennustyöt tehdään ISO 9001-2000 -laatusertifikaatin vaatimusten mukaisesti.

Tilaa tästä ilmainen ja vaivaton arviokäynti. Teemme sinulle tarjouksen, kun olemme ensin mitanneet asennuskohteen sekä suunnitelleet mahdollisen remontin huolellisesti.  

Iskelmätähti Tomi Markkola hankki uudet ovet Suomen Tiimi-ikkunalta

Iskelmälaulaja ja vuoden 1996 Tangokuningas Tomi Markkola asuu perheineen Nokialla vuonna 2001 valmistuneessa hirsitalossa. Koska suuri osa suositun tähtiartistin ajasta…

Lue lisää