Näin remontti etenee

Tiimi-Ikkunan kanssa remonttiprosessi on nopea ja vaivaton. Yhteydenoton jälkeen tulemme käymään kohteessa ja suunnittelemme sekä aikataulutamme projektin yhdessä asiakkaan kanssa. Lopuksi suoritamme remontin avaimet käteen -periaatteella.

Kutsu meidät käymään kotonasi

Kun harkitset ikkuna- tai oviremonttia, olemme apunasi alusta alkaen. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköisesti tai soittamalla.

Sinun ei tarvitse toimittaa mittoja tai valita malleja. Me kartoitamme tarpeesi yhdessä kotikäynnillä. Toimimme avaimet käteen -periaatteella.

Mitataan ja suunnitellaan yhdessä

Ammattitaitoinen myyntiedustaja tutustuu kotisi vaatimuksiin ja kuuntelee toiveitasi. Tarkasti mittaamalla ja huolellisesti suunnittelemalla syntyy sinun kannaltasi järkevin tarjous.

Voit valita oviin ja ikkunoihin itsellesi tärkeimmät lisävarusteet, kuten hyönteissuojat, kaihtimet tai eri värin ulko- ja sisäpinnoille.

Tuotteet syntyvät puusepäntyönä

Kun olet hyväksynyt yhdessä tehdyn remonttisuunnitelman, yksilölliset ratkaisut valmistetaan puusepäntyönä suomalaisella tehtaalla. Malli, mitat, ominaisuudet ja värit räätälöidään valintojesi mukaan.

Ikkunoiden ja ovien valmistusaika on 5 – 6 viikkoa. Tuotteet toimitetaan sinulle mahdollisimman nopeasti.

Asennamme, ohjeistamme ja kierrätämme

Kun tuotteet valmistuvat, otamme sinuun yhteyttä. Valitsemme yhdessä sopivan ajankohdan asennukselle. Siihen asti tuotteet odottavat välivarastossa.

Asentajamme purkaa vanhat ovet ja ikkunat ammattitaitoisesti. Sovittaessa kierrätämme nämä tuotteet puolestasi. Lähes kaikki materiaalit päätyvät uusiokäyttöön ja pihapiiri siistitään huolellisesti.

Nauti uusista ikkunoista!

Kun ovet ja ikkunat on asennettu, on aika nauttia kodin uudesta ilmeestä. Voit liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – tutkitusti jopa 98 % suosittelisi meitä tuttavilleen.

Meille avaimet käteen -periaate ei tarkoita, että jäisit yksin asennuksen oltua ohi. Vastaamme kysymyksiisi myös remontin jälkeen.

Tilaa ilmainen arviokäynti