Ikkunaremontti – usein kysytyt kysymykset

Onnistuuko ikkunaremontti talvellakin?

Onnistuu. Pikkupakkasilla on kuivan ilman ansiosta erinomaiset olosuhteet ikkunanvaihdolle.

Voiko talossa asua ikkunaremontin aikana?

Voi asua. Asennuksen aikana vain yksi ikkuna-aukko kerrallaan on auki. Vanhan ikkunan poistaminen ja rakenteiden tarkistaminen vie muutaman minuutin.  Sen jälkeen uusi ikkuna on paikallaan tiivistettynä.

Roskaantuuko piha ja koti remontin aikana?

Kun ikkunat (ja ovet) on vaihdettu, korjaamme pois remontista aiheutuneet roskat. Vanhat ikkunat viemme kierrätykseen.

Saako asennustyöstä kotitalousvähennyksen ja minkä suuruinen se on?

Jokainen yksityishenkilönä Tiimi-Ikkunalta remontin tilaava saa kotitalousvähennyksen. Jos tilaaja on yritys, kotitalousvähennystä ei saa. Kotitalousvähennystä saa myös vanhempiensa asunnon tai kesämökin ikkuna- ja oviremonttiin. Kotitalousvähennyksen enimmäissumma on yhdeltä henkilöltä 2400 euroa, pariskunnalta 4800 euroa.

Paljon ikkunaremontti maksaa?

Hinta riippuu kohteesta ja siihen vaikuttavat useat seikat, kuten ikkunoiden määrä. Ensin kannattaakin kutsua paikallinen edustajamme maksuttomalle arviointikäynnille. Tämä käynti ei velvoita asiakasta mihinkään, mutta käynnin jälkeen pystymme antamaan tarkan hinta-arvion.

Saako Tiimi-Ikkunalta rahoitusta ikkunaremonttiin?

Meiltä saa joustavan rahoituksen, jonka kuukausierää asiakas voi itse säädellä. Lue lisää rahoituksesta.

Pitääkö ikkunat vaihtaa kerralla koko taloon?

Ei tarvitse, mutta vähemmällä vaivalla pääsee, jos vaihtaa kaikki ikkunat kerralla. Useimmiten kaikki talon ikkunat ovat saman ikäisiä. Jos vaihtaa remontin yhteydessä vain osan, joutuu lähes poikkeuksetta palaamaan pian asiaan.

Meillä on toistakymmentä ikkunaa ja kolme ovea. Montako päivää remontti kestää?

Arviolta kaksi päivää. Useimmiten ikkunanvaihto-operaatio tapahtuu päivässä, mutta jokainen kohde on omanlaisensa. Pääsääntöisesti ikkunaremontti sujuu nopeasti.