Tiimi-ikkunoiden lisävarusteet

Tiimi-ikkunoille on tarjolla mallista riippumatta kaikki tarpeelliset lisävarusteet: ristikot, sälekaihtimet, painikkeet, aukipitolaitteet, korvausventtiilit ja hyttyspuitteet. Tarkempia tietoja lisävarusteista löydät tältä sivulta.  

Ristikot

Ristikoilla voidaan tuoda lisäilmettä ikkunoihin.

Leveydet
Kiinteät ristikot : 22, 62 ja 92 mm.
Irtoristikot : 24 mm.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet voi hankkia valmiiksi asennettuna joko perinteisillä säätimillä tai integroiduilla säätimillä. Valitse värisävy tilauksen yhteydessä.

Korvausilmaventtiilit

Korvausilmaventtiili parantaa kotisi sisäilman laatua. Ilma kulkee hallitusti ja vedottomasti venttiilin kautta. Korvausilmaventtiili toimii erityisen hyvin painovoimaisissa ja koneellisen ilmanpoiston omaavissa asunnoissa.

Painikkeet

Tiimi Ikkunoiden tyylikkäät painikkeet ovat saatavilla joko valkoisena tai krominvärisenä. Painikkeet ja sälekaihtimien säätimet tulevat valmiiksi asennettuina ikkunan mukana.

Aukipitolaitteet

Aukipitolaitteen avulla sekä sisä- että ulkopuite avautuvat yhtäaikaa. Aukipitolaite myös estää ikkunaa liikkumasta tuulenpaineen vaikutuksesta. Rajoitin lisää myös lapsiturvallisuutta.

Hyttyspuitteet

Tuuletusikkunat on mahdollista varustaa kätevillä hyönteispuitteilla. Alumiinirunkoiset hyönteispuitteet on helppo irrottaa talven ajaksi.

Tarvitsetko paremmin varustellut ikkunat?

Sisään huoneeseen surisevat hyönteiset? Jumittavat ikkunat? Huono sisäilma? Rikki mennyt aukipitolaite? Kutsu Tiimin asentajat ilmaiselle arviokäynnille tästä: