Tiimi-ikkunat – yksilöllisesti sinulle

Tiimi-ikkunat valmistetaan kotimaisena puusepäntyönä. Jokainen ikkuna räätälöidään yksilöllisesti kohteen tyylin ja mittojen mukaisesti sekä asiakkaan toiveet huomioiden. Asennustyö suoritetaan ripeästi ja ympäristöä kunnioittaen.   

Ikkunat valmistetaan säänkestävistä ja laadukkaista materiaaleista

Kaikki ikkunamme ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä kotimaisia puualumiini-ikkunoita. Ikkunoidemme runko on taipumatonta, tiukkasyistä puuta ja ulkopuitteet säänkestävää, helppohoitoista alumiinia. Tunnistat ikkunat ainutlaatuisesta Tiimi-keilauksesta sekä sirosta ulkopuitteen rakenteesta.

Rakenna mieleisesi kokonaisuus lisävarusteilla

Ikkunat viimeistellään haluamillasi ominaisuuksilla. Voit valita esimerkiksi erilaiset värit sisä- ja ulkopinnoille, kodin muuta värimaailmaa mukaillen. Tehtaallamme voidaan asentaa myös integroidut, pölyyntymättömät säleverhot, korvausilmaventtiilit sekä hyönteispuitteet.

Lisää kotisi ekologisuutta Tiimi-ikkunoilla

Tuotteemme säästävät luontoa. Valmistamme vain korkeimman A-energialuokan tuotteita, koska tahdomme säästää energiaa ja luontoa.

Räätälöi ikkunoiden ulkonäkö yksilöllisillä karmeilla

Karmit määrittelevät ikkunoiden luonteen. Ikkunamallit valmistetaan karmi- ja puitekohtaisesti – eli yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Voit valita esimerkkimalleistamme tai valmistamme ikkunan
toiveittesi ja kotisi tyylin mukaisesti. Löydämme ratkaisut niin pieniruutuisiin kuin suuripintaisiin ikkunoihin. Valikoimassamme on niin moderneja vaihtoehtoja kuin esimerkiksi vanhoihin puutaloihin sopivia, 1900-luvun alun kartanomaisten rakennusten tyyliä jäljitteleviä karmeja.

Autamme sinua säästämään energiakuluissa

Lämmönläpäisykerroin eli U-arvo tarkoittaa lämpövirran tiheyttä. U-arvolla kuvataan siis rakennuksen eri rakennusosien, kuten ikkunoiden, lämmöneristyskykyä. Mitä pienempi U-arvo, sitä parempi lämmöneristys. Oheisesta kaaviosta voit vertailla eri ikkunamallien lasiosien lämmöneristyskyvyn kehittymistä.

Tiimi-ikkunoiden takuu on jopa 25 vuotta

Tiimi-ikkunoilla on neljännesvuosisadan lahoamattomuustakuu. Alumiiniprofiilien sekä lasielementtien pöly- ja kosteustiiviystakuu on 10 vuotta. Tiivisteiden takuu on viisi vuotta ja ikkunoiden rakenne- ja asennustakuu kaksi vuotta. Asennuksen virhevastuu on 10 vuotta. Sekä ikkunoiden että ovien asennustyöt tehdään ISO 9001-2000 -laatusertifikaatin vaatimusten mukaisesti.

Uudet ikkunat paransivat elämänlaatua

Wärrien ison maalaistalon uusista ikkunoista on monenlaista iloa: ikkunoiden peseminen on helpompaa, talon ulkonäkö koheni ja jopa ilmanvaihto parani. Jaakko…

Lue lisää