Ikkunaremontista on monenlaista hyötyä

Ikkunaremontin avulla voit säästää rahaa

TM – Rakennusmaailma lehden asiantuntija-artikkelin (24.2.2020) mukaan ikkunaremontti voi tuoda vanhan ja suurehkon omakotitalon, jossa on 2-lasiset ikkunat, sähkölaskuun jopa 500 euron vuosittaisen säästön.

Ikkunoidenpesu helpottuu

Uudet ikkunat avautuvat ongelmattomammin kuin vanhat. Uusissa ikkunoissa on myös vähemmän lasipintoja. Muun muassa näiden tekijöiden ansiosta ikkunoiden pesu-urakka helpottuu huomattavasti.

Sisustuksen värit säilyvät

Uusi ikkuna vähentää auringonvalon uv-säteilyä, mikä estää sisustuselementtien, kuten tapettien, värien haalistumista.

Lämpökuorma vähenee

Uudet ikkunat vähentävät ulkoa tulevaa auringon lämpökuormaa, mikä vähentää viilennyksen tarvetta ja lisää asumismukavuutta.

Kodin murtosuojaus säilyy hyvänä

Uudet ikkunat ovat tiiviitä ja niiden sulkumekanismit suojaavat kotiasi kutsumattomilta vierailta, kuten murtovarkailta.

Talon arvo säilyy paremmin

Uudet, tiiviit, turvalliset ja energiatehokkaat ikkunat auttavat ylläpitämään talosi jälleenmyyntiarvon.

Meluhaitat vähenevät

Uusien ikkunoiden vaihtamisen mahdollistamat erilaiset lasitusratkaisut ovat tehokas keino parantaa äänieristystä. Ilman niitäkin uudet ja aiempaa tiiviimmät ikkunat vähentävät ulkopuolelta tulevia, esimerkiksi liikenteestä johtuvia, meluhaittoja.

Talon toiminnallisuus kohenee

Valoisuus ja ilmanvaihto paranevat uusien, helppokäyttöisten tuuletusikkunoiden myötä.

Testaa Tiimi!

Jos mikä tahansa tai useampi ylläolevista kysymyksistä askarruttaa mieltäsi, suosittelemme testaamaan Tiimi-Ikkunnan ilmaisen arviokäynnin.