Ikkuna-asennukset

Melkoinen nimipäivälahja

Harri ja Eija Kärkäs saivat uudet Tiimi-ikkunat taloonsa sopivasti Eijan nimipäivänä 19.2. Sää oli helmikuisena asennuspäivänä todella kylmä, lähes – 30 C pakkasta. Ikkunoiden asennus sujui kuitenkin mainiosti, kaikki yhdeksän ikkunaa vaihdettiin yhden päivän aikana.

-Hankimme talon vuonna –88, kertoo Harri Kärkäs. – Uudet ikkunat asennutimme muutama vuosi sitten. Uudet ikkunat ovat nostaneet asumisviihtyvyyttämme ja tyytyväisyyttämme monin tavoin. Nämä Tiimin ikkunat lopettivat vedon tunteen, vaimentavat katumelua ja ovat todella helppohoitoisia.

-Tiimi on tuotteena meille tuttu, monet ovat suositelleet meille Tiimi-ikkunoita omien kokemuksiensa pohjalta. Omat toiveemme ikkunoiden suhteen, esimerkiksi helposti irroitettavat koristeristikot, ja toivomamme väritys pystyttiin huomioimaan hyvin.

Kustannustietoinen asiakas

-Suuren talon ikkunaremontti on merkittävä satsaus,kertoo Harri Kärkäs. – Rakennusalan kustannuslaskennassa työskennelleenä osaan vertailla ja arvioida hyvin tuotteitten ja palvelun hinta / laatusuhdetta, hän jatkaa. – Tältä pohjalta valintamme päätyi Tiimiin. Uskomme, että olemme Tiimiin tyytyväisiä vielä vuosikymmenienkin kuluttua. Tiimin monipuolinen takuukin viittaa siihen, että tuote on kestävyydeltään erinomainen.

– Käytimme kotitalousvähennyksen hyväksemme ja se vähensi asennustyön kuluja merkittävästi.

Asennus oli huippusuoritus

– Helmikuisena pakkaspäivänä tehty asennus oli oma tarinansa, Harri muistelee. – Ennakolta meitä arvelutti talvella tehtävä asennus, ja asennuspäivä alkoikin hieman huolestuttavissa merkeissä.

– Kahdesta asentajasta toinen sairastui aamupäivällä. Pelkäsimme, jääkö asennustyö nyt kesken pakkasen paukkuessa.

-No, eipä ollut kuitenkaan syytä huoleen, naurahtaa Harri Kärkäs. -Toinen asentaja teki sitten koko urakan yksin, jatkaen päivää illan pimetessä otsalampun valossa. Kello 21 kaikki yhdeksän ikkunaa oli asennettu, tiivistetty ja listoitettu. Päätteeksi nautimme yhdessä asentajan kanssa iltakahvit lämpimässä tuvassa, uusia ikkunoita ihaillen.

– Erinomaista työtä ja palveluasennetta Tiimiltä, kehuu Harri.

Suomalainen tuote ja työ

– Kyllä Tiimin asennuksen myötä uskoni suomalaiseen laadukkaaseen työhön ja erinomaisiin tuotteisiin taas palautui, kertoo Harri. – Tiimin asennuskonsepti on näköjään hioutunut täyden kympin arvoiseksi suoritukseksi, asiakkaalle se näkyy vaivattomana ja helppona remonttina. Pelkät hyvät tuotteet eivät tuo tyytyväisyyttä, jos ne pilataan osaamattomalla asennuksella. Kokonaisuus on se, jota arvostan, Harri korostaa.