Oviasennukset

Iskelmätähti Tomi Markkola hankki uudet ovet Suomen Tiimi-ikkunalta

Iskelmälaulaja ja vuoden 1996 Tangokuningas Tomi Markkola asuu perheineen Nokialla vuonna 2001 valmistuneessa hirsitalossa. Koska suuri osa suositun tähtiartistin ajasta kuluu tien päällä keikkalavoja kiertäen ja ihmisiä tanssittaen, on tärkeää, että oma koti tarjoaa mahdollisimman hyvät ja viihtyisät puitteet levähtämiselle esiintymisten välillä. Yksi asumismukavuuteen suuresti vaikuttava seikka on tietenkin ovien toimivuus ja tiiviys.  

­– Talon vanhat, alkuperäiset ovet alkoivat olla jo aikansa eläneitä, eivätkä enää ajaneet asiaansa. Ne falskasivat ja niistä tuli vedon tunnetta, Markkola taustoittaa.

Siispä oli aika ryhtyä tuumasta toimeen ja kutsua Suomen Tiimi-ikkuna apuun. Markkolan mukaan Tiimi oli luonnollinen valinta oviurakkaa hoitamaan, sillä yrityksen asiakaslähtöinen palvelu, työn hyvä laatu ja erinomaiset tuotteet olivat tulleet hänelle tutuksi jo aiemmin.

– Alun perin Tiimi vaihtoi ikkunat vanhempieni kotiin. Vanhempani olivat todella tyytyväisiä uusiin ikkunoihinsa. Kyselin sitten heiltä, mikä firma mahtoi olla kyseessä.

Markkola hyödynsi itse Suomen Tiimi-ikkunan palveluita ensimmäisen kerran pari vuotta sitten, kun oman kodin ulko-oven uusiminen tuli ajankohtaiseksi.

– Vanha ovi oli niin hankala, kun sitä piti vetää avatessa taaksepäin. Perheemme nuorimmainen ei olisi saanut sitä edes auki, jos jotakin olisi sattunut. Ulko-oven vaihto onnistui Tiimiltä hienosti: uudesta ovesta tuli todella hieno ja helppokäyttöinen.

Uuden oven hienouden totesivat muutkin.

– Kaikki, jotka tulivat sen jälkeen kylään, huomasivat, että nyt on uusi ulko-ovi. Ylipäänsä ovet ja ikkunat koristavat talon, ne antavat sille näköä. Hieno ulko-ovi ikään kuin kruunaa kokonaisuuden, laulaja tuumii.

Terassin ovien uusiminen sujui kuin tanssi

Nyt vaihdon tarpeessa oli neljä terassinovea, joista yksi tuplaovilla. Markkola soitti jälleen tutulle ammattimiehelle, Tiimiä Pirkanmaalla edustavalle Tuomo Järvenpäälle.  

– Tuomo kävi meillä arviointikäynnillä mittailemassa ja esittelemässä ovimalleja. Hän kyseli ideoita ja mielipiteitä. Kun malleja pääsee selailemaan, niin näkee heti, miten paljon ovet ovat kehittyneet. Eri materiaalit ja läpileikkauksetkin ovat nähtävissä kätevästi mallien avulla.

Markkola kertoo, että mieluinen vaihtoehto löytyi todella helposti. Kaupat käteltiin lukkoon heti arviokäynnin yhteydessä ja lopullinen hinta vastasi sitä mitä pitikin.

– Luvatut asiat pitivät paikkansa. Kaikki sujui sovittujen aikataulujen mukaan ja muutenkin vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Tiimin asennusmiehet ovat loistavia, nopeita kavereita, jotka tekevät hienoa ja huolellista työtä. Yhden oven asennuksessa ei tainnut paljon tuntia pidempään kestää.

Laulaja korostaa lopputuloksen siisteyttä ja toimivuutta.

– Jälkiä ei joutunut siivoamaan itse, sen verran hyvin asennusmiehillä pysyi imuri kourassa. Eihän tässä itselle jäänyt kuin lopputuloksen eli uusien ovien ihailu – ja tietenkin lasku, Markkola sanoo nauraen.  

– Mutta senkin maksoi pois hymyssä suin, kun huomasi, millainen ero uusissa ovissa on verrattuna vanhoihin. Enää ei vedä eikä falskaa, ja uudet ovet ovat helppoja käyttää. 

Tomi Markkola suosittelee Tiimiä

Tomi Markkola suosittelee mielellään Suomen Tiimi-ikkunan palveluita ja tuotteita kaikille, jotka suunnittelevat vanhojen ovien tai ikkunoiden vaihtoa uusiin.