Näin remontti etenee

Kutsu meidät käymään kotonasi

Kun harkitset ikkuna- tai oviremonttia, olemme apunasi alusta alkaen. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköisesti tai soittamalla. Sinun ei tarvitse toimittaa mittoja tai valita malleja, me kartoitamme tarpeesi yhdessä kotikäynnillä. Toimimme avaimet käteen -periaatteella.

Mitataan ja suunnitellaan yhdessä

Ammattitaitoinen myyntiedustaja tutustuu kotisi vaatimuksiin ja kuuntelee toiveitasi. Tarkasti mittaamalla ja huolellisesti suunnittelemalla syntyy vastustamaton tarjous. Voit valita oviin ja ikkunoihin itsellesi tärkeimmät varusteet: esimerkiksi eri värin ulko- ja sisäpinnoille.

Tuotteet syntyvät puusepäntyönä

Kun olet hyväksynyt yhdessä tehdyn remonttisuunnitelman, yksilölliset ratkaisut valmistetaan puusepäntyönä suomalaisella tehtaalla. Malli, mitat, ominaisuudet ja värit räätälöidään valintojesi mukaan. Ikkunoiden ja ovien valmistusaika on noin 5 – 6 viikkoa, ja tuotteet toimitetaan aina mahdollisimman pikaisesti.

Ikkunamestari asentaa, ohjeistaa ja kierrättää

Kun tuotteet valmistuvat, otamme sinuun yhteyttä. Valitsemme yhdessä sopivan ajankohdan asennukselle, siihen asti tuotteet odottavat välivarastossa. Ikkunamestarimme purkaa vanhat ovet ja ikkunat ammattitaitoisesti. Sovittaessa kierrätämme nämä tuotteet puolestasi – lähes kaikki materiaalit päätyvät uusiokäyttöön ja pihapiiri siistitään huolellisesti.

Nauti – ja ota yhteyttä milloin vain!

Kun ovet ja ikkunat on asennettu, on aika nauttia kotisi uudesta ilmeestä. Voit liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – tutkitusti jopa 98 % suosittelisi meitä tuttavilleen. Meille avaimet käteen -periaate ei tarkoita, että jäisit yksin asennuksen jälkeen. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme tulevissa remonttitarpeissasi.