Asennus on remontin sydän

Asennus on taitolaji. Asennus alkaa mittauskäynnistä, jonka jälkeen asentaja asentaa valmiit tuotteet paikalleen. Emme jätä asiakasta yksin asennuksen jälkeenkään. Meille voi soittaa projektin jo oltua ohi ja kysyä asennukseen liittyvistä asioista. Autamme mielellämme myös tulevissa remonttitarpeissasi.

Räätälöidyt ratkaisut

Kotimainen asentajamme on räätälöityjen ratkaisujen taitaja, johon voit luottaa myös yllättävissä tilanteissa. Huolellisesti mitoitetut Tiimi-ikkunat ja -ovet istuvat paikalleen yleensä käden käänteessä, mutta kohteissa on joskus yllätyksiä, kuten vinoja kulmia. Asentaja ratkaisee haasteet kokemuksen tuomalla varmuudella ja ikkunat saadaan paikalleen nopeasti.

Tutustu ikkunoihimme. Valikoimaamme kuuluvat myös turvalliset ja laadukkaat ulko-ovet.

Helposti lähestyttävä asiakaspalvelu

Asentajiemme ammattitaitoon kuuluu myös ystävällinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelu. Ikkunamestari kertoo uusien tuotteiden ominaisuuksista sekä antaa tarvittavat käyttöohjeet. Jokainen kohde on yksilöllinen, joten opastamme tarkasti juuri sinulle tärkeissä asioissa. Jos kysymys tulee mieleesi vasta myöhemmin, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköisesti.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Mittaamme, suunnittelemme ja teemme sinulle tarjouksen. Asennus on taitolaji, jonka asentajamme osaa parhaiten. Asennus alkaa mittauskäynnistä, jonka jälkeen asentaja asentaa valmiit tuotteet paikalleen. Emme jätä asiakasta yksin asennuksen jälkeen, vaan autamme mielellämme myös tulevissa remonttitarpeissasi.