Nyt on aika vaihtaa ikkunat!

– Uudet, kotimaiset ikkunat kannattaa perustellusti vaihtaa juuri nyt, keväällä.

Juha Välikangas Suomen Tiimi-ikkunoista tietää mistä puhuu. Hän on toiminut alalla 25 vuotta ja kokemusta on kertynyt noin 4 000 ikkunaremontista. Vankka ammattitaito tuo toimivimmat ratkaisut ja takaa onnistuneet kaupat.

Tiimi-ikkunat ovat erittäin helppohoitoiset, ja ne lisäävät huomattavasti asumismukavuutta ja -viihtyisyyttä. Vedottomuuden ja meluttomuuden lisäksi ikkunoiden helppo pestävyys tuo lisäbonusta.

– Samalla saadaan irti paras energiatehokkuus ja säästöä lämmityskustannuksissa, luettelee Välikangas.

Tiimi-ikkunoiden suosion ja toimivuuden salaisuus perustuu pitkäjänteiseen tuotekehitykseen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tiimi-ikkunoilla on CE-merkintä, jonka saaminen edellyttää pitkälle vietyä, kontrolloitua laatujärjestelmää. Merkki on myös tae tuotteen jäljitettävyydestä ja alkuperästä.

”Korjaamme työn jäljet sekä viemme vanhat ikkunat ja remontista koituvat jätteet sopimuksen mukaisesti pois. Asukkaille ei aiheudu ikkunanvaihdosta juurikaan haittaa.”

Välikangas kertoo, että ikkunat sopivat juuri suomalaiseen ilmanalaan ja vaihtuviin sääoloihimme.

– Uudet ikkunat eristävät paitsi kylmältä myös kuumalta. Siksi moni ajoittaakin ikkunaremontin myös juuri ennen kovimpia helteitä. Tyytyväiset asiakkaat ovat kehuneet myös muutosta äänieristävyydessä. Asennuksen jälkeen esimerkiksi tiemelu vaimenee merkittävästi.

Yksi tärkeä ikkunanvaihtoa puoltava seikka on myös asunnon arvon selkeä nousu.

Supisuomalaiset asennustiimit

Tiimi-ikkunoiden tilaaminen ja vaihto käyvät kätevästi. Ensin neuvotellaan perusteellisesti tilaajan kanssa, tehdään tarvekartoitus ja etsitään paras ikkunavaihtoehto.

– Lopuksi tehdään aina kirjallinen sopimus, jossa vahvistetaan kaupan loppusumma eurolleen. Näin asiakas tietää tismalleen, mitä remontti tulee maksamaan. Lisäksi asiakas saa aina kirjallisen takuun.

Tilausvahvistuksen jälkeen mittatilausikkunat valmistetaan Tiimin kotimaisella sopimusvalmistajalla. Kun ikkunat saapuvat, asiakkaan tehtävänä on ainoastaan irrottaa verhot ja siirtää huonekalut ikkunoiden edestä sivummalle. Kaiken muun hoitaa asennustiimi.

– Sovittuna aikana tiimimme ikkunoineen sitten saapuu paikalle. Koko ikkunanvaihto tapahtuu jopa päivässä. Vanhat ikkunat irrotetaan ja viedään pois. Uudet Tiimi-ikkunat asennetaan paikalleen ja tiivistetään huolellisesti. Lopuksi kokonaisuuden vielä kruunaavat siistit listat ja vesipellit.

– Korjaamme työn jäljet sekä viemme vanhat ikkunat ja remontista koituvat jätteet sopimuksen mukaisesti pois. Asukkaille ei aiheudu ikkunanvaihdosta juurikaan haittaa, kertoo Välikangas.

Rahoitus ja kotitalousvähennys

Ostamalla ja asennuttamalla kotiisi Tiimi-ikkunat saat merkittävän kotitalousvähennyksen. Se on peräti 40 prosenttia arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

– Kauttamme saat remontille myös joustavan rahoituksen. Valitse vain itsellesi sopivin kuukausierä ja anna meidän hoitaa loput. Et tarvitse erillistä lainaa, vaan pienellä kuukausimaksulla toteutat suuretkin hankinnat, vinkkaa Välikangas.